Gaat Peter Gillis op 29 augustus de gevangenis in?

Gaat Peter Gillis op 29 augustus de gevangenis in?
Gaat Peter Gillis op 29 augustus de gevangenis in?

Gaat Peter Gillis op 29 augustus de gevangenis in? Peter Gillis krijgt te maken met een rechtszaak op 29 augustus. Hij moet op komen dagen voor een mishandelingszaak die door een politierechter uitgesproken wordt. Dit is een zaak die al vanaf 29 mei vorig jaar loopt. De zaak gaat over de vermeende mishandeling van Nicol Kremers. Het is voor Petertje maar een beetje de vraag wat de uitspraak van deze zaak gaat worden. 

Peter Gillis heeft Nicol mishandeld

Peter Gillis is al vaker in het nieuws gekomen met vermeende mishandelingen. De beste man is niet echt een lekkertje als het hierom gaat. Het is niet zeker dat het daadwerkelijk gebeurd is, maar er gaan meer geruchten rond over Peter Gillis die mishandelt. Deze verhalen zijn best heftig om te horen. Daarom is de kans aanwezig dat Gillis hier nog wel meer over te horen krijgt…

Naast deze zaak waarin hij Nicol heeft mishandeld, gaan er ook nog geruchten rond over Peter Gillis die een man heeft ontvoerd en mishandeld. Dit soort geruchten laten Nicol een stuk sterker staan in de zaak. Vooral nu er ook zwaarwegende bewijzen zijn voor de vermeende mishandeling, is de kans groot dat Peter hiervoor veroordeeld wordt.

Agressieve Peter en zijn nieuwe vriendin

De kans is groot dat Peter Gillis regelmatig agressief uit de hoek kan komen. Misschien heeft zijn nieuwe vriendin hier nog niet zoveel mee te maken, maar dit kan nog wel komen. Hierbij is de kans aanwezig dat ze gewoon een flink toxic relatie gaan krijgen. Zijn huidige vriendin schijnt namelijk ook geen lekkertje te zijn. Zo heeft zij haar kinderen mishandeld. Het is maar de vraag hoelang het gaat duren voordat deze twee op elkaar in gaan meppen. Deze relatie kan voor Peter Gillis ook nog een staartje krijgen als hij niet uitkijkt.