Gordon Heuckeroth is boos op Arjen Lubach: ‘ongelofelijke flapdrol!’

Gordon Heuckeroth is boos op Arjen Lubach: 'ongelofelijke flapdrol!'
Gordon Heuckeroth is boos op Arjen Lubach: 'ongelofelijke flapdrol!'

Gordon Heuckeroth is boos op Arjen Lubach. Dat laat hij heel erg duidelijk weten op Instagram. Hij heeft weer eens iets te zeggen over de kritische opmerkingen die hij naar zijn hoofd kreeg vanwege zijn programma met down-kinderen.

Veel kritiek op Gordon en zijn down-kinderen

De man die zijn mening dagelijks 180 graden omdraait, vindt het nu weer nodig om zijn mening te delen op Instagram. Dat platform waar hij eigenlijk niet meer op wilde zitten, omdat hij het te negatief vond. dit keer gaat het over het feit dat er veel kritiek kwam op zijn programma Down The Road. Er werd van alles gevonden van het feit dat kinderen met Down-syndroom hiervoor ‘gebruikt worden’.

Hij benoemd onder andere dat hij het gek vindt dat er pas na twintig jaar word geroepen dat ‘Down televisie’ een vertekend beeld geeft van wat het syndroom precies inhoudt. Eerder wonnen Paul de Leeuw en Johnny de Mol namelijk nog prijzen voor het concept. En daar heeft hij dan wel weer een klein punt, maar hé… Dat is nu juist wat we al de hele tijd roepen. We leven tegenwoordig in een maatschappij waar niks meer in mag. Naar mijn mening is het programma altijd al zo geweest. Alleen Gordon is het nu gaan presenteren, dus logisch dat dit voor meer kritiek zorgt, maar dat ter zijde.

Gordon Heuckeroth is boos op Arjen Lubach

Gordon uit vooral zijn boosheid richting Arjen Lubach en schrijft: “Dus al die geweldige mensen met Down die je hebt gezien moeten we wegstoppen in zorg instellingen of woonprojecten en vooral niet meer laten zien en die groep laten lijden door de overgrote meerderheid die er veel slechter er aan toe zijn! Geweldig bedankt Arjan Lubach! Ongelofelijke flapdrol!Wat een kortzichtige visie op dit programma maar ook op mij als persoon. Mag ik je er aan herinneren dat ik al 35 jaar in dit vak zit en jij nog in je luiers zat toen ik mn eerste twee miljoen kijkers scoorde?” Rustig, Goorie. Denk aan je hart. Zoveel kan die ook niet meer hebben.

‘Ik ben er inmiddels wel klaar mee’

En dan doet hij nog een uitspraak die we niet al tien keer van hem gehoord hebben: “Ik ben er inmiddels wel klaar mee maar woon dan ook niet voor niets in het buitenland met heel veel plezier.” Fijn. Is het nu dan een keer over met al het gezeik? Gordon wil graag ook nog even anderen een hak zetten: “Ik zou zeggen struikel vooral niet over elkaar om ook hier weer wat van te vinden en maak mij en elkaar lekker af op social media, schrijf nog even een paar zure collumns Angela en Kneus oh sorry Eus en vergiftig Nederland nog meer met jullie politieke correcte houding want ik zal altijd weigeren me daaraan te confirmeren.” Een politiek correcte houding willen wij onszelf ook zeker niet aanmeten. Het klopt nogmaals dat tegenwoordig niks meer kan, maar Goor…

‘Lik lekker m’n reet!’

Hij sluit zijn preek op Instagram af met: ‘lik lekker m’n reet!’ Om vervolgens het programma van vanavond aan te kondigen. Dat noem je nou nog eens promotie voor een televisieprogramma! Mooi, hoor.

En nou is het afgelopen met downtertainment | De Avondshow met Arjen Lubach (S3)