Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis

Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis
Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis

Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis. Het lijkt er sterk op dat hij onder invloed is, want hij plaatst een video op Instagram die erg verontrustend is. De video roept meer vragen dan antwoorden op. Wat is hier aan de hand?

Opgenomen wegens een herseninfarct

Inmiddels is het een week geleden dat Marc van der Linden zou zijn opgenomen in het ziekenhuis wegens een herseninfarct. Zojuist plaatst hij een video in zijn verhaal op Instagram waar hij in het ziekenhuis bed ligt en er zeer slecht uitziet.

Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis

Dit hele fragment roept meer vragen bij mij op dan ik hiervoor überhaupt had. Wat is die wond op z’n gezicht? Wat doet hij nou eigenlijk? Wie filmt dit? Hoe kan het dat hij al een week in het ziekenhuis ligt vanwege een hersenbloeding? Marc van der Linden misdraagt zich in het ziekenhuis en dat komt overduidelijk omdat hij wederom aan de crack heeft gelurkt.

Het filmpje is hieronder te bekijken, maar je kan niet om het feit heen dat zijn ene oog trilt, hij het amper open kan houden en hij zich gedraagt als een debiel. De bedoeling zou moeten zijn dat hij in beweging wil blijven (of zo?), want hij schrijft erbij: ‘in beweging blijven! En het hoofd koel houden! Dank voor alle lie ve reacties!’ Het lukt hem zelfs niet om ‘lieve’ normaal aan elkaar te schrijven. Godsammekrake… Dit gaat nog slechter dan verwacht. Het zal straks toch niet echt blijken dat Jan de toekomst kon voorspellen?

[sc name=”marc_van_der_linden_ziekenhuis_video”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x