Johnny de Mol heeft geen trek meer in HLF8

Johnny_de_Mol_aangekomen
Johnny_de_Mol_aangekomen

Dat is dan wel grappig, want dat gevoel delen heel veel Nederlanders met hem. Wat een nietszeggend slap waterverfprogramma is dat zeg. Maar Johnny de Mol heeft blijkbaar geen trek meer in HLF8, want hij keert niet gelijk terug. Dat zou hij doen “als zijn naam is gezuiverd”.

Die zuivering is overigens aangeboden door het Openbaar Ministerie, want die vonden het nodig om alleen 3 vrinden van de miljardairszoon te laten getuigen. En die zeiden in koor dat er helegaar nooit iets heeft plaatsgevonden tussen little Johnny en zijn ex Kaes. Dat is zoiets als de vrouw van Mark Rutte vragen of ie het land een beetje behoorlijk bestuurd. Oh nee, die heeft geen vrouw. Hij is namelijk al 55 jaar opzoek. Kuch.

Enfin. Die Johnny de Mol komt dus helemaal niet gelijk terug om die flutshow van hem over te nemen. “Johnny heeft altijd gezegd: als ik mijn gelijk heb gehaald dan ben ik de volgende dag weer op tv. Maar nu het eenmaal zover is, moet hij daar nog niet aan denken. De impact van de hele situatie is nog lang niet voorbij”, aldus weer een vriend van hem in De Telegraaf.

Zijn vervanger Hélène Hendriks weet trouwens niet dat ze hem moet blijven vervangen. “Dat heb ik gelezen in de krant vandaag”, zei ze gisterenavond in Vandaag Inside toen haar ernaar werd gevraagd.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x