Nick en Simon kijken elkaar niet meer aan

Nick Schilder Simon Keizer
Nick Schilder Simon Keizer

Nick en Simon kijken elkaar niet meer aan in de aflevering van I Want Your Song. Een televisieprogramma van rapper Snelle. Dat zouden de vermoedens van de vermeende breuk alleen maar versterken.

Wij zijn nog steeds midden in het rouwproces hoor, want het valt ons ont-zet-tend zwaar dat de twee klaar met elkaar zijn. Maar ook uit het clipje van het bijbehorende nummer is wel te merken dat de twee inderdaad beter kunnen stoppen, want wat een trieste vertoning is dit. Choreografie is níet aanwezig en het plingeltje is nog simpeler in elkaar gezet dan een gemiddeld nummer van Rapper Sjors.

De opnames voor het televisieprogramma waren al opgenomen voordat bekend werd dat de twee elkaar niet meer kunnen luchten. Tina Nijkamp heeft de beelden bestudeerd en kwam tot de volgende conclusie: “Het viel me heeeeeel erg op dat Nick en Simon elkaar in I Want Your Song geen enkele keer aankeken. Zelfs niet in de clip.” Die clip is hieronder te zien, dus oordeel zelf.

[sc name=”nick_simon_videoclip”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x