Vandaag is de rechtszaak tussen Frank en Rogier

Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes
Rogier wil 10.000 euro van Frank Rogier weer van de meisjes

Vandaag is de rechtszaak tussen Frank en Rogier. As we speak zijn ze lekker druk in de rechtszaal om deze vechtscheiding na 1,5 jaar eindelijk te kunnen beëindigen. Frank Jansen sprak Shownieuws nog even toe voor hij naar binnen ging.

Frank kijkt uit naar het definitieve einde van de vechtscheiding zodat hij weer ‘lekker kan gaan flirten’. Rogier deed dat natuurlijk uitgebreid allang. Hij is inmiddels al 5 vriendjes verder terwijl Frank ouderwets heeft zitten wachten tot de scheiding er echt doorheen was. Mooi, hoor.

We zijn benieuwd naar de uitspraak van de rechtszaak. Dan kunnen wij ook weer eindelijk rustig slapen.

KIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN