Corendon ruilt Jan en Dennis in voor Gio

Gio
Gio

Het was niet het allerbeste werk van onze jongens. Wat zeg ik? Het was waanzinnig slecht. Maar daar gaat het nu even niet over. Corendon sponsorde de trip naar Mallorca en daar waren de mannen blij mee. Ondanks dat het hotel ruk was, de plek naadje en ze met de klapperende corona huiswaarts keerden.

Dus dit voelt als een klap in ons gezicht. Die Grindtegel mag verdikke twee weken naar Turkije zonder die vervelende dronken cameraman van Corendon achter de reet aan en geeft ook nog even doodleuk zo’n vakantie weg. Pijnlijk gewoon.

https://www.instagram.com/p/CdD_npxt73H/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x