Charly Lutser gaat weer optreden

Charly Luske wil niet praten over Tanya
Charly Luske wil niet praten over Tanya

“Tijd om de mouwen op te stropen! Heerlijk om mensen weer blij te mogen maken met muziek!” Na een glorieus optreden bij FC Breukelen en een knaller bij een Spaans restaurant in Doetinchem pakt Charly door. Hij gaat weer Robbie Williams nadoen in de Harbour Club (ik ga daar geen 5000 grapjes over maken) en als klap op de vuurpijl pakt Lulske ook nog even George Michael mee.

Hij kondigde al eerder aan sterker terug te komen na zijn huwelijkscrisis met Tanya YES. Maar om nou twee van de grootste artiesten van de wereld na te gaan doen terwijl jezelf 8e bent geworden bij The Voice in 2004 is misschien wat te hoog gegrepen.

https://www.instagram.com/p/CcsKRo-o6Ch/?utm_source=ig_web_copy_link