Dennis wint prijs! Løl van de week

Dennis wint prijs! Løl van de week Roetveegpiet Rapper wil zwarte piet zijn
Dennis wint prijs! Løl van de week Roetveegpiet Rapper wil zwarte piet zijn

Dennis wint prijs, Twee roomblanke deugneusjes hebben Dennis uitgroepen tot Lul van de Week. Dit naar aanleiding van zijn optreden als Roetveegpiet met Witte Neus bij de laatste Roddelpraat. Schandalig vinden ze het in ‘Lekker Lullen’ de podcast.

“Dat kan gewoon echt niet”, aldus de presentator. Blijkbaar heeft deze meneer een enorme moreel kompas in zijn binnenzak. Want hij bepaalt wat wel en niet kan. Hij vindt het namelijk nog veel erger dat Dennie dit doet om “op zijn doelgroep in te spelen”. Want dat is namelijk heel erg. Zouden de luisteraars van ‘Lekker Lullen’ pro-Zwarte Piet zijn? Ik denk het niet. Dus deze prijs uitreiken vanwege deze reden is dan ook inspelen op je doelgroep. Maar goed, zij mogen dat. Want zij deugen nou eenmaal.

Dennis wint prijs! Løl van de week
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x