Youtuber Korthom: Dennis is pedo

Korthom
Korthom

Nou lekker dan. Kwamen we Korthom nog laatst gezellig tegen op een of andere première en was het allemaal heel gemoedelijk en vrolijk met elkaar, flikkert ie zomaar Dennis voor de bus. Want Dennieboy zou het alleen maar met minderjarige meisjes doen en hij heeft het zelf gezien dat ie een move maakte op een jong grietje. Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Maar beste Korthom, ik (Jan) was ook op die bewuste avond. En er is op niemand een move gemaakt. Ik zal je sterker vertellen: Dennis lag met een ouder iemand in bed die nacht. Met mij. Maar goed, het blijft dus blijkbaar leuk om te zeggen dat Dennis een pedo is. Dat daar geen enkel bewijs voor is maakt het een beetje sneu. En wie is die onverzorgde muts die daar zit te kakelen? Ik zou als ik haar was wat minder pannenkoeken eten.