Jan Roast: Alice Olsthoorn

Jan-Roos
Jan-Roos

Eigenlijk alles wat Alice Olsthoorn heeft is het feit dat ze vroeger Jan heette. En dat is natuurlijk wel treurig als je jezelf als BN’er beschouwt. Geen spoor van enig talent is aanwezig. Ze heeft zingen geprobeerd, maar het enige die daar blij mee was is de glaszetter van de buren geweest. Nu is de stem van elke transformer nogal akelig, maar als ze dan gaan zingen nemen je trommelvliezen afscheid van je lijf en emigreren richting Pakistan.

Alice Olsthoorn noemt iedereen die commentaar op haar heeft een transfoob. Dat is van het niveau kleuter in de zandbak. Misschien vinden mensen je gewoon geen leuk persoon. Dat heeft dan niks met je verbouwing te maken. We noemden haar eens tranny nadat ze zichzelf tranny noemde. Opeens waren wij dus heel erg transfoob. Notabene nadat we Alice citeerden. Dat mag dus ook al niet meer. Ze ging klagen bij John de Mol over dat citaat en hoepla Roddelpraat werd bij Talpa eruit geflikkerd. Moet je eens andersom flikken, dan ben je godnondeju weer transfoob.

Je kan het bij die lui immers nooit goed doen. Nou ja, klappen en zeggen dat het allemaal zo knap is wat ze doen. En dat het gewoon vrouwen zijn. Behalve dan dat ze een uitzonderingspositie hebben als het gaat om grapjes maken. Want dat is verboden door alle oppertransformers van het land. Zeker over het uiterlijk van Alice mag je niks zeggen. Maar als mijn dochter er zo uit zag ging met haar naar een kliniek. Alleen als je dat zegt ben je weer transfoob, want hoe verschrikkelijk lelijk ze er ook uitzien commentaar is uit de boze.

Er zijn mensen die zeggen dat je gelijk ziet als iemand is omgebouwd. Wat een leugen is. Want er zijn transformers waar het water bij je in de bek loopt als heteroman. Wat prachtige vrouwen zijn geworden. Maar Olsthoorn heeft daar geen last van. Als je natuurlijk al een lelijk kereltje was word je geen Assepoester. Nou dat kan wel, maar dan moet je er flink wat knaken tegenaan gooien. Als je nagaat dat Alice filmpjes maakt hoe ze kleding shopt in de kringloopwinkel begrijp je ook wel dat ze het starterspakket van alle verbouwingen heeft aangeschaft.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x