K3 wordt K2 + X1

K2+X1
K2+X1

Ok, de kop was een beetje lastig. Maar ook de meidengroep K3 moet aan de identiteitspolitieke terreur blootgesteld worden. Omdat er één zo’n mutsje is opgestapt is er een plaatsje vrijgekomen en daar moet dan weer een televisieshow omheen gebouwd worden om de derde K te vinden. Ze doen maar, alleen nu doen er ook weer vier non-binaire types mee.

Dat betekent dat dat geval zich niet als man of vrouw identificeert. Wellicht wel als kookwekker of cavia. Het moet tegenwoordig allemaal “divers” en dat betekent meestal nogal eng. Er zijn nog 1442 kandidaten uit België en Nederland in de race om zo’n animeermeisje te worden. Naast die vier ‘ikweethetnietjes’ doen er ook 168 mannen mee. We kunnen dus wel stellen dat ook K3 kapot is.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x